
Crispy ChiQin Burgare med appleslaw

Ta ut svängarna och maxa din burgare med extra-allt av klimatsmarta råvaror. Appleslaw, sötpotatishummus och tahinidressing får sällskap av friterade svart- och grönkålsblad. Sött, salt, krispigt, mjukt, lent, strävt – MUMS!
Portioner 4
35 min
Lite krävande

Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers
Ingen soja
Cook mode (Keep screen awake)
Ingredienser
- 4 Quorn Crispy ChiQin Burgers
- 4 burgarbröd
- 50 g svartkål
- 50 g grönkål
- 50 g groddar
- Appleslaw:
- 1 grönt äpple, finrivet
- 50 g vitkål, finriven
- 2 msk vegansk majonnäs
- 1 msk vegansk fraîche
- ½ vitlöksklyfta, pressad
- Salt
- Peppar
- Sötpotatishummus:
- 1 sötpotatis, kokt och skalad
- ½ dl olivolja
- 1 vitlöksklyfta
- 1-2 tsk spiskummin
- ½ citron, saften
- Salt
- Cayennepeppar
- Tahinidressing:
- 3 msk tahini
- ½ dl olivolja
- 2 msk vitvinsvinäger
- Salt
Tillagning
- Fritera svart- och grönkålsblad tills de är krispiga.
- Appleslaw: Blanda ihop alla ingredienser och låt stå svalt cirka 15 minuter.
- Sötpotatishummus: Mixa sötpotatis tillsammans med resterande ingredienser till en slät hummus. Smaka av med salt och cayennepeppar.
- Tahinidressing: Rör ihop tahini och vinäger, häll droppvis i oljan. Smaka av med salt.
- Montera burgarna med bröd, kål, tahinidressing, appleslaw, burgare och sötpotatishummus. Toppa med groddar och lägg på locket.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Crispy ChiQin Burgare med appleslaw
Ta ut svängarna och maxa din burgare med extra-allt av klimatsmarta råvaror. Appleslaw, sötpotatishummus och tahinidressing får sällskap av friterade svart- och grönkålsblad. Sött, salt, krispigt, mjukt, lent, strävt – MUMS!
Portioner 4
35 min
A Little Effort
Ingredienser
- 4 Quorn Crispy ChiQin Burgers
- 4 burgarbröd
- 50 g svartkål
- 50 g grönkål
- 50 g groddar
- Appleslaw:
- 1 grönt äpple, finrivet
- 50 g vitkål, finriven
- 2 msk vegansk majonnäs
- 1 msk vegansk fraîche
- ½ vitlöksklyfta, pressad
- Salt
- Peppar
- Sötpotatishummus:
- 1 sötpotatis, kokt och skalad
- ½ dl olivolja
- 1 vitlöksklyfta
- 1-2 tsk spiskummin
- ½ citron, saften
- Salt
- Cayennepeppar
- Tahinidressing:
- 3 msk tahini
- ½ dl olivolja
- 2 msk vitvinsvinäger
- Salt
Tillagning
- Fritera svart- och grönkålsblad tills de är krispiga.
- Appleslaw: Blanda ihop alla ingredienser och låt stå svalt cirka 15 minuter.
- Sötpotatishummus: Mixa sötpotatis tillsammans med resterande ingredienser till en slät hummus. Smaka av med salt och cayennepeppar.
- Tahinidressing: Rör ihop tahini och vinäger, häll droppvis i oljan. Smaka av med salt.
- Montera burgarna med bröd, kål, tahinidressing, appleslaw, burgare och sötpotatishummus. Toppa med groddar och lägg på locket.
Thank you for downloading the Crispy ChiQin Burgare med appleslaw Recipe.







