Loading
Recept

Vegansk variant av fisk och mos med Quorn

En vegansk tappning på den klassiska tisdagsmiddagen, panerad fisk med mos, som självklart serveras med bland annat ärtor och citronklyftor.

Portioner 4

35 min

Lite krävande

86 kcal
(Per portion)

4,1 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Sprödbakade Filéer - British Style

Ingen soja
Låg halt av mättat fett

Ingredienser

Tillbehör:
  • Kokta ärtor
  • Rödbetsgroddar
  • Ärtskott
  • Citronklyftor

Tillagning

  1. Lägg ut de sprödbakade filéerna på en ugnsplåt och baka i 25 minuter i 225°C.
  2. Lägg broccoli och blomkål i en kastrull med vatten och koka upp. Låt sjuda i cirka 5 minuter eller tills den är genommjuk. Häll av det varma vattnet och låt ånga av. Mixa sedan till ett slätt mos tillsammans med grönsaksfond, salt och färsk persilja.
  3. Servera filéerna tillsammans med mos, kokta ärtor, rödbetsgroddar, ärtskott och en citronklyfta.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme