Loading
Recept

Quorn Pepparstek med Quinoasallad

Servera Quorn Pepparstek tillsammans med en god quinoasallad, färska tomater och knapriga rostade pinjenötter för en lätt och smakrik måltid.

Portioner 2

40 min

Enkelt

532 kcal
(Per portion)

37,5 g fett

Gjorda med Quorn Pepparstek

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 förpackning Quorn Pepparstek
  • 2 ¼ dl quinoa, kokt
  • ½ rödlök, tunt skivad
  • 6–8 körsbärstomater, halverade
  • En näve ruccola
  • 50 g rostade pinjenötter
  • Färsk koriander, hackad
Ingredienser till salladsdressingen
  • 2 msk olivolja
  • Rivet skal från ½ lime
  • Juice från ½ lime
  • ½ röd chili, finhackad
  • En nypa socker (eller efter smak)

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Pepparstek enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Lägg ingredienserna till salladen i en skål och blanda väl.
  3. Gör salladsdressingen genom att blanda ingredienserna och ringla den över salladen.
  4. Toppa med Quorn Pepparstek.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (17)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme