Recept
Bea’s Ultimate Dandelion
Bea Szenfeld har skapat en vildvuxen vegansk burgare med jordnära smaker från maskros och rädisa. De asiatiska inslagen gör att burgaren verkligen lyfter och är en riktig one of a kind! Burgaren har ett klimatavtryck på 0,5 kg CO2e. Motsvarande burgare med nötkött har ett klimatavtryck på 1,99 kg CO2e.
Portioner 1
30 min
Enkelt
197 kcal
(Per portion)
10 g fett
Veganskt
Gjorda med Quorn Ultimate Burger
Rik på protein
Fiberkälla
Ingen soja
Ingredienser
- 1 Quorn Ultimate Burger
- 1 veganskt burgarbröd toppat med svarta sesamfrön
- Rostad sesammajonnäs med hoisinsås
- Maskrosblad
- Snabbinlagd gurka med sesamfrön
- Chilirostad morotsspagetti
- Skivad rädisa
Tillagning
- Grilla eller stek Quorn Ultimate Burger enligt anvisningar på paketet.
- Montera burgaren med bröd, sesammajonnäs, maskrosblad, inlagd gurka, Quorn Ultimate Burger, chilirostad morotsspagetti, skivad rädisa och toppa med brödlock.