Recept

Bea’s Ultimate Dandelion

Bea Szenfeld har skapat en vildvuxen vegansk burgare med jordnära smaker från maskros och rädisa. De asiatiska inslagen gör att burgaren verkligen lyfter och är en riktig one of a kind! Burgaren har ett klimatavtryck på 0,5 kg CO2e. Motsvarande burgare med nötkött har ett klimatavtryck på 1,99 kg CO2e.

Portioner 1

30 min

Enkelt

197 kcal
(Per portion)

10 g fett

Veganskt

Gjorda med Quorn Ultimate Burger

Rik på protein
Fiberkälla
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 Quorn Ultimate Burger
  • 1 veganskt burgarbröd toppat med svarta sesamfrön
  • Rostad sesammajonnäs med hoisinsås
  • Maskrosblad
  • Snabbinlagd gurka med sesamfrön
  • Chilirostad morotsspagetti
  • Skivad rädisa

Tillagning

  1. Grilla eller stek Quorn Ultimate Burger enligt anvisningar på paketet.
  2. Montera burgaren med bröd, sesammajonnäs, maskrosblad, inlagd gurka, Quorn Ultimate Burger, chilirostad morotsspagetti, skivad rädisa och toppa med brödlock.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

5 out of 5 stars (1)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme