Quorn
Vegetarisk Durban Curry - recept
3 out of 5, 1 based on 1 ratings
Ingredienser
- 312 g (1 paket) Quorn™ Filéer
- 4 tsk olivolja
- 1 lök, hackad
- 1 msk pressad vitlök
- 2 msk krossad ingefära
- 3 msk Durban masala eller pulver av röd curry
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk malen spiskummin
- 4 kardemummafrön
- 2,5 dl hackade tomater
- 2,5-5 dl vatten
- 4 förvällda (blancherade) potatisar, skurna i fyra bitar
- 250 g frysta ärtor
- Färsk koriander som garnering
Tillagning
- Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken tills den är mjuk. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor och stek i 5 minuter.
- Tillsätt tomater och vatten, koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt potatisen och låt sjuda ytterligare 20 minuter.
- Tillsätt ärtorna, låt sjuda ytterligare 5 minuter och stäng sedan av värmen och garnera med färsk koriander.
