Quornfiléer med taggiasca-oliver, soltorkade tomater och kapris
Portioner 4
20 mins
414 kcal
(Per 100g)
En fräsch grönkålssallad passar perfekt tillsammans med våra ovo-vegetariska Quorn Filéer. Det här receptet är lätt, hälsosamt och proteinrikt!
Portioner 4
0 mins
Lite krävande
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Grilla eller stek Quorn Filéerna enligt anvisningarna på förpackningen.
Grönkålssallad med edamamebönor: Ta bort stammarna från kålen och skölj och hacka bladen. Blanda ner edamamebönor. Skiva gurkan tunt och vänd ner den med. Blanda ihop oljorna, soja, limesaft, ingefära och sambal till en dressing. Slå den över salladen och blanda väl. Smaka eventuellt av med mer salt.
Pico de gallo: Skala rödlök och vitlök. Halvera chilifrukten och ta ur kärnor och kärnhus.
Finhacka tomater, koriander, rödlök och vitlök riktigt fint. Tillsätt rivet limeskal och pressad limesaft. Smaka av med salt och peppar. Servera direkt.
Portioner 4
20 mins
414 kcal
(Per 100g)
(31)
2 out of 5 stars