Krämig 15-minuters pasta med Quorn Filéer

En uppdaterad, lakto-ovo-vegetarisk version av en klassisk Pasta Bolognese med vegogrädde för att få till en krämig sås. Färsen byts ut mot smakrika och saftiga Quorn Filéer. En supergod middag på bara en kvart.
Portioner 2
15 min
Enkelt
0,83kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Filéer
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 195g Quorn Filéer, skivad
- 600-800g kokt spagetti
- 4 dl färdig tomatsås
- 1 dl vegetarisk matgrädde
- 1 ask körsbärstomater, delade
- 1 kruka färsk basilika
- Olivolja
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Tillaga Filéer enligt anvisning på förpackningen.
- Koka upp tomatsåsen. Häll i matgrädden och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ett par minuter. Lägg i körsbärsstomaterna och låt sjuda lite till.
- Häll över pastasåsen på spagettin och blanda ordentligt. Strimla pepparsteken.
- Lägg upp pasta och skivad Quorn Filéer på en tallrik. Toppa med lite olivolja och färsk basilika.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.