Vegetarisk Durban Curry - recept

Använd Quorn Filéer för att skapa en god ovo-vegetarisk curry som är full av smaker.
Portioner 4 to 6
20 min
Enkelt
371 kcal
(Per portion)
Glutenfri
15 g of fibre
(Per portion)
14 g proteinet
(Per portion)

Gjorda med Quorn Filéer
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 312 g (1 paket) Quorn Filéer
- 4 tsk olivolja
- 1 lök, hackad
- 1 msk pressad vitlök
- 2 msk krossad ingefära
- 3 msk Durban masala eller pulver av röd curry
- 2 tsk garam masala
- 1 tsk malen spiskummin
- 4 kardemummafrön
- 2,5 dl hackade tomater
- 2,5-5 dl vatten
- 4 förvällda (blancherade) potatisar, skurna i fyra bitar
- 250 g frysta ärtor
- Färsk koriander som garnering
Tillagning
- Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken tills den är mjuk. Tillsätt vitlök, ingefära och kryddor och stek i 5 minuter.
- Tillsätt tomater och vatten, koka upp och sänk sedan värmen och låt sjuda i 15 minuter. Tillsätt potatisen och Quorn Filéer och låt sjuda ytterligare 20 minuter.
- Tillsätt ärtorna, låt sjuda ytterligare 5 minuter och stäng sedan av värmen och garnera med färsk koriander.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.