Skip to main content

Quornfiléer med taggiasca-oliver, soltorkade tomater och kapris 

En supersnabb rätt med Quornfiléer, taggiasca-oliver och soltorkade tomater som är ett av de enklaste recept som finns. En lättlagad måltid som är perfekt när du har gäster.

Portioner 4

20 min

Enkelt

414 kcal
(Per portion)

Quornfiléer – proteinrika, ovo-vegetariska filéer, glutenfria och lätta att tillaga i ugn, panna eller gryta.

Gjorda med Quorn Filéer

Hög proteinhalt

Glutenfri

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 8 Quorn Filéer (4 paket)
  • Olivolja
  • 200 g taggiasca-oliver
  • 200 g soltorkade tomater i olja
  • 200 g kapris
  • 1 glas vitt vin
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • Persilja

Tillagning

  1. Hetta upp 1 msk olivolja i en panna och bryn Quornfiléerna i 7–8 minuter.
  2. Tillsätt taggiasca-oliver och soltorkade tomater samt kapris.
  3. Rör om och bryn i ytterligare 2 minuter.
  4. Fräs ur pannan med ett glas vitt vin. Salta och peppra efter smak.
  5. Strö lite persilja över Quornfiléerna och servera.
  6. Skriv ut

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(36)

3 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.