Salladsskålar med Quorn Färs & hoisinsås 2.9411764705882 out of 5, 1 based on 17 ratings

Recept

Salladsskålar med Quorn Färs & hoisinsås

17

Betygsätt detta recept

Får vi bjuda på en asiatisk smakexplosion med vårt ovo-vegetariska recept på härliga salladsskålar med Quorn Färs som marineras i hoisinsås, soja och sherry. Stek tillsammans med vårlök, vattenkastanjer, böngroddar och ett stänk chili. Servera i en krispig salladsskål och toppa med sockerärtor. En hälsosam måltid som blir till en oförglömlig smakupplevelse.

185 Kcal Per portion
Portioner 4
20 min
0,3 CO2e/portion

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk Hoisinsås
  • 2 msk sojasås
  • 2 msk torr sherry eller risvin
  • 1 tsk röd chili, finhackad
  • 4 vårlökar, skivade
  • 50 g vattenkastanjer, finhackade
  • 1/2 dl vatten
  • 100 g risnudlar, kokta
  • 60 g böngroddar
  • 10 sockerärtor, eller sugar snaps, skivade och kokta en minut i lättsaltat vatten
  • Salladsblad, gemsallad eller romansallad

Gjorda med Quorn Färs

Visa produkt