Thaisallad med Quorn

Snabb och fräsch sallad som passar utmärkt på picknicken. En lätt rätt med ovo-vegetarisk Quorn Färs och härliga thailändska smaker att njuta av.
Portioner 4
15 min
Enkelt
229 kcal
(Per portion)
0,4kg
CO2e/portion
9,8 g fett

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 3 msk rapsolja
- 1 färsk chili
- 2 vitlöksklyftor
- 1 liten bit ingefära
- 3 msk teriyakisås
- 1 gul paprika
- 1 paket sockerärter (200 g)
- 1 grönt äpple
- 1 knippe rädisor
- 1 paket böngroddar
- Salt
- Till servering:
- 1 lime
Tillagning
- Skär paprika, sockerärter och äpple i strimlor.
- Skiva rädisor.
- Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg.
- Riv vitlök och ingefära och hacka chilin smått.
- Häll ned lök, vitlök och chili i färsen och stek i 2 minuter.
- Tillsätt teriyakisås och vänd runt färsen. Smaka av med salt och dra stekpannan från värmen.
- Blanda färsen med grönsakerna. Servera med lime.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.