Thaisallad med Quorn

Snabb och fräsch sallad som passar utmärkt på picknicken. En lätt rätt med ovo-vegetarisk Quorn Färs och härliga thailändska smaker att njuta av.

Portioner 4

15 min

Enkelt

229 kcal
(Per portion)

0,4kg
CO2e/portion

9,8 g fett

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 3 msk rapsolja
  • 1 färsk chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 liten bit ingefära
  • 3 msk teriyakisås
  • 1 gul paprika
  • 1 paket sockerärter (200 g)
  • 1 grönt äpple
  • 1 knippe rädisor
  • 1 paket böngroddar
  • Salt
  • Till servering:
  • 1 lime

Tillagning

  1. Skär paprika, sockerärter och äpple i strimlor.
  2. Skiva rädisor.
  3. Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg.
  4. Riv vitlök och ingefära och hacka chilin smått.
  5. Häll ned lök, vitlök och chili i färsen och stek i 2 minuter.
  6. Tillsätt teriyakisås och vänd runt färsen. Smaka av med salt och dra stekpannan från värmen.
  7. Blanda färsen med grönsakerna. Servera med lime.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.