Starta 2023 med familjens favoriter!

Vi har bett två stjärnskott på sociala medier-himlen om tips på de godaste och bästa favoriträtterna att starta året med.

Annie Erfass driver @kalorismart och Alma Hassan driver @snackstoshare där de levererar god och enkel go-to mat vilket uppskattas av följarna som blir fler för varje dag.

Med Quorn är det enkelt att laga god mat och populära maträtter som är bra för både hälsa och klimat, oftast är det bara ett enkelt byte och vips så är din favoriträtt vegetarisk. Och för alla som gillar att träna kan det vara kul att veta att produkterna är gjorda på ett superprotein som är riktigt bra för muskeluppbyggnad. Så är du intresserad av kost & träning i kombination tipsar vi om den här studien.

Share-Share on Facebook Share on Twitter

Annie tipsar om två favoriträtter; en galet krämig one-pot-pasta med Quorn Bitar som är löjligt enkel att göra samt en härlig tacogratäng med Quorn Filéer i botten vilket ger en bra balans mellan kolhydrater och protein.

Här hittar du receptet på krämig One-pot-pasta.

Här hittar du receptet på Tacogratängen.

Alma tipsar om två av sina favoriträtter; en härlig tacorulle med Quorn Färs som känns som att den kommer bli hela familjens nya favorit, samt en oerhört lättlagad och smakrik rätt med teriyakimarinerade Quorn Bitar och ris.

Här hittar du receptet på Tacorulle.

Här hittar du receptet på Quorn teriyaki med ris.

Senaste nyheterna