Skip to main content

Ett Gott Alternativ

Saftiga, goda och 100% veganska! Fixa en supermacka med våra Rökta Skivor, Chicken Style Skivor eller Pepperoni – vi har svårt att tänka oss något godare.

När du provar tror vi att du kommer känna som karaktärerna i vår nya film – ”varför välja alternativet?” – även om de kanske är lite extra motiverade…

Påläggen är gjorda av vårt superprotein Mycoprotein, de har lågt klimatavtryck och är glutenfria. Så det är ett bra byte på flera sätt.

Veganska pålägg från Quorn. Sååå gott, varför välja alternativet?

Se vår nya reklamfilm

Vi gillar riktigt god mat … precis som karaktärerna grisen, kycklingen och kossan.

Kolla in våra stjärnor i den nya filmen där vi med glimten i ögat försöker förmedla hur otroligt goda våra pålägg är.

Se hela filmen här.

Träffa karaktärerna

Perry T. Pigg

Perry blev alla recensenters kelgris efter en svin-dlande tolkning av Ham-let på nationalscenen. Efter ett misslyckat försök att ge sig in i politiken där han föll pladask på skinkan när valfläsket varken ansågs tillräckligt rökt eller rimmat har han nu funnit sitt kall i livet - som röstskådespelare. Han har skrivit på ett livslångt avtal med Quorn och ämnar viga sitt liv åt att sprida budskapet om vegetarisk Vesuvio.

Konrad Zuckermusk

Även om Konrad kan verka som en tjurskalle i media, bakom stängda (ladugårds)dörrar är han riktigt slipad och känner igen en kassako direkt. Efter att han sålt av delar av sin egen unicorn startup ko-handlade han och kunde till slut köpa en majoritet på 51% av aktierna i Quorn. Han är nu dedikerad till att skapa en vegetarisk framtid.

Agda Chickson

Agda spenderade många år som sångerska i coverbandet Pixie Chicks som var stora i alperna på 90-talet. Det finns uppgifter om att hon ruvar på en stor hemlighet, att hon är en av upphovspersonerna bakom fågeldansen, men det är inget som gått att bekräfta. Klart är dock att Agda inte är någon panelhöna utan gillar att klubba och testa sina vingar i olika sammanhang. Vi är otroligt glada att hon är med i projektet, en riktig gullhöna och glädjespridare!

Our deli products

Explore our range of deli slices - delicious Roast Beef, Chicken & Finely Sliced Ham Style Slices, and our succulent Yorkshire Ham Style Slices.

Se alla produkter

Recept och inspiration

Kolla in våra recept för inspiration till hur du kan servera våra pålägg. Funkar på macka – men även i matlagning.

Visa alla recept

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.