Skip to main content

Ett Gott Alternativ

Saftiga, goda och 100% veganska! Fixa en supermacka med våra Rökta Skivor, Vegan Skivor ChiQin eller Pepperoni – vi har svårt att tänka oss något godare.

När du provar tror vi att du kommer känna som karaktärerna i vår nya film – ”varför välja alternativet?” – även om de kanske är lite extra motiverade…

Påläggen är gjorda av vårt superprotein Mycoprotein, de har lågt klimatavtryck och är glutenfria. Så det är ett bra byte på flera sätt.

Veganska pålägg från Quorn. Sååå gott, varför välja alternativet?

Se vår nya reklamfilm

Vi gillar riktigt god mat … precis som karaktärerna grisen, kycklingen och kossan.

Kolla in våra stjärnor i den nya filmen där vi med glimten i ögat försöker förmedla hur otroligt goda våra pålägg är.

Se hela filmen .

Träffa karaktärerna

Våra pålägg

Utforska vårt utbud av påläggsskivor – Våra goda Rökta Skivor, ChiQin Skivor samt vår smakrika Pepperoni.

Se alla produkter

Recept och inspiration

Kolla in våra recept för inspiration till hur du kan servera våra pålägg. Funkar på macka – men även i matlagning.

Visa alla recept

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.