Tomat- och rödbetsmacka med vegansk pepperoni

Mixa snabbt ihop en rödbetshummus. Toppa mackan med smakrik vegansk pepperoni och söta tomater i olika sorter. Fräscht, supergott och snällt mot planeten!

Portioner 2

10 min

Enkelt

0,32kg
CO2e/portion

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 100 g Quorn Vegan Pepperoni
  • Rågbröd
  • Vegansk ost
  • Små tomater, välj gärna olika sorter
  • Rödbetshummus:
  • 3 rödbetor, förkokta
  • 380g kikärtor
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 msk olivolja
  • 1 msk tahini
  • 1 tsk spiskummin
  • ½ citron, saften
  • Salt
  • Peppar
  • Toppa med:
  • Färska örter

Tillagning

  1. Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär tomaterna i lagom stora bitar.
  3. Bred hummus på rågbrödet. Lägg på vegansk ost, pepperoni och tomater. Toppa med färska örter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.