Tomat- och rödbetsmacka med vegansk pepperoni

Mixa snabbt ihop en rödbetshummus. Toppa mackan med smakrik vegansk pepperoni och söta tomater i olika sorter. Fräscht, supergott och snällt mot planeten!
Portioner 2
10 min
Enkelt
0,32kg
CO2e/portion
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 100 g Quorn Vegan Pepperoni
- Rågbröd
- Vegansk ost
- Små tomater, välj gärna olika sorter
- Rödbetshummus:
- 3 rödbetor, förkokta
- 380g kikärtor
- 2 vitlöksklyftor
- 4 msk olivolja
- 1 msk tahini
- 1 tsk spiskummin
- ½ citron, saften
- Salt
- Peppar
- Toppa med:
- Färska örter
Tillagning
- Rödbetshummus: Mixa samtliga ingredienser till hummusen. Smaka av med salt och peppar.
- Skär tomaterna i lagom stora bitar.
- Bred hummus på rågbrödet. Lägg på vegansk ost, pepperoni och tomater. Toppa med färska örter.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.