Skip to main content

Vegansk carbonara med Quorn Vegan Skivor Rökt Smak

vegansk carbonara, rökt smak, snabbt, quorn

Här har vi den perfekta vardagspastan som blir klar på bara 15 minuter. En vegansk twist på en klassisk rätt med Quorn Vegan Skivor Rökt Smak, krämig sås och hackad persilja. Buon appetito!

Zeina Mourtada har anpassat receptet till bröderna Norberg som båda vill äta vegetariskt för planeten men som har helt olika utgångspunkter. Emil är vegan sedan länge och Daniel hade inte direkt A i hemkunskap - men båda har insett att bra käk behövs för att hålla humorn uppe.

Quorn Vegan Pålägg - Skivor med Rökt Smak

Gjorda med Quorn Vegan Skivor med Rökt Smak

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

Tillagning

  1. Carbonara: Hacka schalottenlök och stek i olivolja cirka tre minuter. Pressa vitlök och vänd ner i löken, fräs hastigt. Häll ner havregrädden och låt koka upp. Addera Quorn Vegan Skivor Rökt Smak. Smaka av med salt och peppar.
  2. Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Sila av och vänd ner pastan i såsen.
  3. Garnera den veganska carbonaran med hackad persilja.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.