Skip to main content

Mer Veganskt Hos Picadeli

Nu finns Born to be Quorn™ i Picadelis salladsbarer. Det är en vegansk, tärnad Chicken Stylebit med populär BBQ-kryddning -- perfekt för en vegansk proteinrik sallad. Ett gott och klimatsmart val gjort av mycoprotein, lätt att mixa i alla slags sallader.

Nu finns Born to be Quorn™ i Picadelis salladsbarer. Det är en vegansk, tärnad Chicken Style-bit med populär BBQ-kryddning. Ett gott och klimatsmart val gjort av mycoprotein, lätt att mixa i alla slags sallader.

Picadelis lättillgängliga salladsbarer har gjort succé över hela Sverige och är en självklar lunchlösning för många som vill ha en snabb, god och hälsosam måltid. Nu introduceras för första gången Quorn i sortimentet och det blir ännu lättare för svenska konsumenter att välja ett hållbart protein i sin sallad.

– Vi har visat att snabbmat kan vara hälsosam. Vårt stora fokus nu är att minska klimatavtrycket för maten du äter. Picadeli har sedan starten erbjudit plantbaserade alternativ och idag är 70 procent av utbudet veganskt och 90 procent lakto-ovo-vegetariskt, säger Frida Bresander, Marknadschef Picadeli Sverige.

Ökad satsning på Chicken Style-produkter

Quorn har idag ett brett Chicken Style-sortimentet som är omtyckt bland konsumenter. Det finns flera olika slags produkter att välja bland i butik och framöver kommer det rulla ut fler goda nyheter.

Quorn passar perfekt i Picadelis salladsbarer och vi är övertygade om att den här nyheten kommer bli en riktig lunchfavorit, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

Born to be Quorn är veganska bitar med BBQ-smak. Från v11 finns de exklusivt i Picadelis salladsbarer och restauranger i Sverige.

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.