Skip to main content

Starta året starkt med oss!

Vi har lyckats få fram en superkampanj till er så här i början på året. Köp en av våra nya Family Packs – Quorn Crispy ChiQin Burger, Nuggets, Pytt eller Burgare – och du får Bitar, Filéer, Färs, Burgare eller Schnitzel (220-360 g) på köpet! Hur bra är inte det?

Våra nya Family Packs har gjort succé under hösten. Snabblagad och god mat står högt på önskelistan för de flesta, och att ha frysen laddad med sånt som är lätt att ta fram och laga när det passar är perfekt.

Det är inte bara stora hushåll som uppskattat de nya stora förpackningarna. Produkterna behöver inte tinas utan du tillagar så mycket du behöver direkt från frysen – resten har du kvar orört i frysen till en annan gång. Att snabbt kunna fixa god mat hemma och att köpa storpack är bra sätt att hålla nere matkostnaderna för både små och stora hushåll.

Köp & Få-kampanjen i början av 2024 innefattar våra Family Packs och den pågår från måndag 15 januari till och med söndag 24 mars.

När du köper en valfri av våra fyra Family Packs: Quorn Crispy ChiQin Burger, Quorn Nuggets, Quorn Pytt eller Quorn Burgare får du välja Bitar, Filéer, Färs, Burgare eller Schnitzel (220-360 g) på köpet.

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Vi släpper nya kuponger varje dag under kampanjperioden, och vi har laddat upp med massor av kuponger! Det släpps en begränsad mängd varje dag, om kupongerna är slut för dagen får du ett meddelande om att du kan prova igen nästa dag. All information finns på kampanjens sida som du når via länken ovan.

Hoppas du vill prova! Här nedan finner du tips på rätter ifall du vill ha ny inspiration.

Tacos 1024x678

Tacorulle med Quorn Färs. Perfekt om du har tacokryddad färs över från dagen innan – då är maten klar på en kvart! Och det här är nåt som passar de flesta.

Krispiga tacos med Crispy ChiQin Burgers och BBQ-sås. Snabblagat och enkelt – ett roligt sätt att variera sina tacos!

Snabb teriyakigratäng med Quorn Filéer. Det här är verkligen så smart med nudlarna och allt i samma form!

Burgarwraps med Crispy ChiQin Burgers. Underbar wrap som har allt: krispig, krämig och smakrik. Otroligt lätt att laga också.

One-pot-pastagratäng med Quorn Bitar. Perfekt när du inte hinner lägga massa tid i köket men kan vänta en halvtimme på att maten blir klar! Våga testa lite olika smaksättningar, det smarta med one-pot-rätterna är att du lägger allt i formen och sen sköter sig maten själv i ugnen tills den är klar.

Teriyaki med Quorn Bitar och ris. Det här kan vara den ultimata rätten att laga med Quorn Bitar! Såååå gott, och såååå enkelt eftersom du inte behöver hantera bitarna som kyckling och steka dem separat först och sedan addera dem till grönsakerna och såsen.

Dragongryta med Quorn Filéer. En riktig klassiker! Om det är gryta vi är sugna på så är det denna vi återkommer till.

One-pot-spaghetti med Quorn Bitar. Det är nåt med smakerna i den här rätten som blir helt perfekt – den är så god! Lätt att laga också men det finns ett hemligt trick – du behöver röra om några gånger under tiden maten tillagas i ugnen, annars klumpar sig spaghettin lätt.

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.