Skip to main content

Spring Vårruset med oss!

Sveriges största löparturné för tjejer besöker 20 orter under maj och juni 2023. Det är stämning, gemenskap och rörelseglädje på varje ort! Quorn är ny partner och kommer inspirera alla Vårrusets 60 000 deltagare med god & lättlagad vegetarisk mat - som ger mer tid över till att röra på sig och ger bra bränsle för kroppen.

Vårruset har distanser för alla och många springer tillsammans med vänner eller kollegor. Alla väljer själva om de vill promenera, jogga eller springa distanserna 2,5 eller 5 kilometer – det är rörelseglädje som är i fokus.

Article option 1 1024x768

I vår är Quorn ny partner och förhoppningen är att inspirera deltagarna med riktigt god och lättlagad vegetarisk mat, som också är perfekt mat för löpare och idrottare. För visst är det enklare och roligare att komma ut och röra på sig när du har tid över för det? Quorn är gjort av ett vegetariskt superprotein som är skonsamt för planeten att producera och ger produkter med både högkvalitativt protein och fibrer. Utöver att det är gott är en av de stora fördelarna med Quorn att det är otroligt lättlagat och många vardagsrätter är klara på ett kick!

Under samarbetet med Vårruset kommer flera roliga aktiviteter arrangeras, vad sägs om:

• Under perioden 10-28 april kan du tävla om startplats till dig och en vän i Vårruset! Följ @quornsverige på Instagram så dyker tävlingen upp där.

• Alla deltagare bjuds på en finfin smakrabatt och tips på det ultimata vardagsreceptet – kommer i kuvertet med nummerlappen.

• Och på loppet i Stockholm är Quorn på plats och bjuder deltagarna på smakprover.

Som sagt, det bjuds även på massa härliga, snabblagade vegetariska recept som passar hela familjen, sparar massa tid och ofta funkar strålande i matlåda! Följ @varruset och håll koll i nyhetsbrevet och i appen så missar du inget.

Nu kör vi!

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.