Håll utkik - kampanjprodukter på gång

Under våren och sommaren kommer Quorn Färs och Quorn Bitar dyka upp i kampanjformat där du får mer för pengarna. En superbra deal helt enkelt!

Om du är sugen att lägga beslag på en förpackning med extra innehåll ska du hålla utkik hos ICA, Willys, Hemköp och Citygross. Från mitten på april börjar de första produkterna rulla ut i butiker. Det är kampanjprodukter som butikerna själva adderar om och när de har utrymme - så vi kan bara tipsa om att hålla ögonen öppna!

Share-Share on Facebook Share on Twitter

Till en början är det de stora förpackningarna med Quorn Färs och Quorn Bitar som kommer ut med 12% respektive 10% extra till samma pris.

Senare i sommar kommer de små förpackningarna med Quorn Färs och Quorn Bitar med 20% extra innehåll till samma pris. Vi har tryckt i så mycket det bara går i förpackningarna helt enkelt!

Utöver kampanjprodukterna så har vi tagit fram en serie recept som är extra prisvärda, flera kan lagas för under 100 kronor för 4 portioner. De är dessutom supergoda och riktigt enkla att tillaga. Perfekt vardagsmat helt enkelt!

Quorn teriyaki med ris.

One-pot-pasta.

Tacogratäng.

Tacorulle.

Senaste nyheterna