Snabb vegetarisk teriyakigratäng med Quorn Filéer

Testa ett otroligt enkelt recept med Quorn Filéer som är färdigt på bara 20 minuter och livar upp varje dag. Denna läckra vegetariska teriyakigratäng är full av smak! Receptet skapades av Annie Erfass, som driver Instagramkontot @kalorismart.

Portioner 4

30 min

Enkelt

459 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Filéer

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 312 g Quorn Filéer
  • 280 g torkade äggnudlar
  • 2,5 dl matlagningsgrädde 4%
  • 250 g färsk broccoli
  • 1 st paprika (röd/gul/orange)
  • 3 dl teriyakisås
  • 1 dl apelsinjuice
  • Chiliflakes
  • Sesamfrön

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka nudlarna al dente (ca 1 min) tillsammans med salt.
  3. Placera nudlarna i botten på en ugnsfast form (ca 27x20),
  4. Häll matlagningsgrädden över nudlarna och blanda.
  5. Placera Quorn Filéer i formen tillsammans med skivad paprika och broccoli.
  6. Avsluta med teriyakisås och apelsinjuice.
  7. Toppa med chiliflakes och sesamfrön.
  8. In i ugnen i ca 20 min.
  9. Klart!

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

2 out of 5 stars (1)

Nathalie

2 out of 5 stars

För mycket apelsinsmak och för lite teriyaki.

Read more recipe reviews

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.