Jessica Frejs dragongryta med Quorn Filéer och ugnsrostad potatis 3.3695652173913 out of 5, 1 based on 46 ratings

Recept

Jessica Frejs dragongryta med Quorn Filéer och ugnsrostad potatis

46

Betygsätt detta recept

"Jag älskar dragon. Den här rätten är superenkel att laga och jag gissar att du har de flesta ingredienserna hemma redan. Passar lika bra en lördagskväll med vännerna som en tisdagskväll när man vill äta något extra gott utan att behöva krångla till det. Jag serverar med min favorit ugnsrostad potatis, men pasta och ris fungerar också bra till.” – Jessica Frej, Kock och kokboksförfattare.

Portioner 4
25 min
47 CO2e/portion

Ingredienser

  • 600 g Quorn Filéer
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peppar
  • 2 msk rapsolja att steka i
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 2 dl vegetarisk fraîche
  • 2 dl vegetarisk matgrädde
  • 2 tsk mörk soja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 4 msk torkad dragon
  • 2 msk grönsaksfond
  • 2 msk dijonsenap
  • 8 bitar soltorkade tomater klippta i bitar

Tillbehör:

  • 1 kg potatis, gärna rödskalig
  • Olivolja
  • Salt

Gjorda med Quorn Filéer

Visa produkt