Vegetarisk Pastagratäng med Quorn Bitar

Lakto-ovo-vegetarisk pastagratäng fylld med Quorn Bitar, krispiga sockerärtor och söta tomater. Perfekt att göra när du har kokt pasta över – i stället för rester har du en helt ny rätt att servera.

Portioner 4

25 min

Enkelt

733 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Bitar

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Bitar (300–350 g)
  • 400g kokt pasta
  • 1 burk smaksatt crème fraîche, vitlök och örter
  • 1 förpackning sockerärtor
  • 4 dl riven ost
  • 1 ask cocktailtomater
  • Färska örter
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • Parmesan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en ugnsform och varva pasta, bitar, sockerärtor och crème fraîche i formen. Avsluta med riven ost och tomater.
  3. Gratinera i ugn cirka 15 minuter.
  4. Toppa med färska örter, olivolja, salt, peppar och riven parmesan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (57)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.