Fusklasagne med Quorn Färs

Lasagne, supergott men en evighet i köket! Om du längtar efter lasagne men inte har tiden så är det här en perfekt lösning - en lakto-ovo-vegetarisk ”fusklasagne”. Piffa till med fräscha grönsaker och en god dressing för en total upplevelse.
Portioner 4
40 min
Enkelt
785 kcal
(Per portion)
46,7 g fett

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Färs
- 400g kokt pasta
- 400g färdig tomatsås
- 1 burk smaksatt crème fraîche, tomat & basilika
- 2 dl färdig ostsås
- 4 dl riven ost
- Salt
- Peppar
- Parmesan
- Olivolja
- Färska örter
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smörj en ugnsform och häll lite ostsås i botten. Varva sedan pasta, tomatsås, färs och crème fraîche. Avsluta med riven ost, salt och peppar.
- Gratinera i ugn cirka 30 minuter. Ta ut och toppa med färska örter, olivolja och riven parmesan.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.