
Fusklasagne med Quorn Färs
Lasagne, supergott men en evighet i köket! Om du längtar efter lasagne men inte har tiden så är det här en perfekt lösning - en lakto-ovo-vegetarisk ”fusklasagne”. Piffa till med fräscha grönsaker och en god dressing för en total upplevelse.
Portioner 4
40 mins
Enkelt
785 kcal
(Per portion)
46,7g fett
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300g Quorn Färs
- 400g kokt pasta
- 400g färdig tomatsås
- 1 burk smaksatt crème fraîche, tomat & basilika
- 2 dl färdig ostsås
- 4 dl riven ost
- Salt
- Peppar
- Parmesan
- Olivolja
- Färska örter
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Smörj en ugnsform och häll lite ostsås i botten. Varva sedan pasta, tomatsås, färs och crème fraîche. Avsluta med riven ost, salt och peppar.
- Gratinera i ugn cirka 30 minuter. Ta ut och toppa med färska örter, olivolja och riven parmesan.