Fusklasagne med Quorn Färs

Lasagne, supergott men en evighet i köket! Om du längtar efter lasagne men inte har tiden så är det här en perfekt lösning - en lakto-ovo-vegetarisk ”fusklasagne”. Piffa till med fräscha grönsaker och en god dressing för en total upplevelse.

Portioner 4

40 min

Enkelt

785 kcal
(Per portion)

46,7 g fett

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 400g kokt pasta
  • 400g färdig tomatsås
  • 1 burk smaksatt crème fraîche, tomat & basilika
  • 2 dl färdig ostsås
  • 4 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Parmesan
  • Olivolja
  • Färska örter

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnsform och häll lite ostsås i botten. Varva sedan pasta, tomatsås, färs och crème fraîche. Avsluta med riven ost, salt och peppar.
  3. Gratinera i ugn cirka 30 minuter. Ta ut och toppa med färska örter, olivolja och riven parmesan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.