
Koreanska BBQ-tacos med Quorn Färs

Sväng ihop en färgstark vardagsfavorit som hela familjen kommer att älska! Denna riktigt goda tacorätt är gjord på Quorn Färs i en koreansk BBQ-sås och serverad med en fräsch, hemmagjord kålsallad. Full av smak, hälsosam och klar på bara några minuter. Kolla in ingredienslistan nedan för ett plånboksvänligt familjerecept. Middagen är räddad!
Portioner 4
20 mins
Enkelt
367 kcal
(Per portion)
8,7g fett
(Per portion)
21.2 g fiber
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
-
Koreansk BBQ-färs
-
300g Quorn Mince
-
olivolja
-
1 röd lök, grovhackad
-
3 tsk Koreansk BBQ-sås
-
2 lime, juicen
-
1 tsk tomatpuré
-
1 tsk honung
-
Kålsallad
-
1/8 huvud vitkål, riven
-
1/8 huvud rödkål, riven
-
1 morot, skuren i tunna strimlor
-
1 lime, juicen
-
En näve koriander, hackad
-
Servering
-
8 mjuka tortillabröd
-
1 huvud hjärtsallad, skivad
-
4 limeklyftor
-
Sriracha sauce (valfritt)
Tillagning
Koreanska BBQ-färs
- Värm en non-stick stekpanna på medelvärme. Tillsätt oljan i pannan.
- Lägg i Quorn Färs och löken i pannan och stek i 5 minuter, rör om regelbundet.
- Blanda BBQ-såsen, limejuice, tomatpuré och honung i en liten skål. Tillsätt en halv deciliter vatten och rör om väl. Häll blandningen i pannan och stek i ytterligare 5 minuter, rör om regelbundet.
- Ställ åt sidan och håll varmt.
Kålsallad
- Lägg alla ingredienser i en skål och blanda väl.
Servering
- Värm en grillpanna på medelhög värme. Stek tortillabröden en minut på varje sida för att värma dem.
- Dela upp den strimlade hjärtsallanden mellan tortillabröden, toppa med den koreanska BBQ-färsen. Lägg kålsallad på toppen och servera med lime och en skvätt sriracha om du vill.