
Vegetarisk grön gulaschsoppa - recept

Det här är en rik och fyllig vegetarisk gulasch med Quorn Färs. En riktigt mustig och värmande rätt med härliga kryddor! Servera med grön paprika, yoghurt och bröd.
Portioner 4
15 min
Enkelt
285 kcal
 (Per portion)

Gjorda med Quorn Mince
Glutenfri
Hög proteinhalt
Ingen soja
Inga artificiella ingredienser
Cook mode (Keep screen awake)
Ingredienser
- 1 paket Quorn Mince (300 g)
 - 1 gul lök
 - 3 vitlöksklyftor
 - 1 msk olja
 - 2 dl passerade tomater
 - 1,5 msk paprikapulver
 - 1,5 msk kummin
 - 2-3 dl vatten
 - 1,5 msk balsamvinäger
 - 1 grön paprika
 - Salt
 - Svartpeppar
 
Tillagning
- Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs lök och paprika på medelvärme.
 - Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
 - Lägg i Quorn Färs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg den i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.
 
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(37)
5 out of 5 stars
Mike
5 out of 5 stars
Fantastic






