Skip to main content

Vegetarisk grön gulaschsoppa - recept

Det här är en rik och fyllig vegetarisk gulasch med Quorn Färs. En riktigt mustig och värmande rätt med härliga kryddor! Servera med grön paprika, yoghurt och bröd.

Portioner 4

15 min

Enkelt

285 kcal
(Per portion)

Quorn Ovo-Vegetarisk Färs

Gjorda med Quorn Mince

Glutenfri

Hög proteinhalt

Ingen soja

Inga artificiella ingredienser

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Mince (300 g)
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk olja
  • 2 dl passerade tomater
  • 1,5 msk paprikapulver
  • 1,5 msk kummin
  • 2-3 dl vatten
  • 1,5 msk balsamvinäger
  • 1 grön paprika
  • Salt
  • Svartpeppar

Tillagning

  1. Skala och hacka löken och vitlöken. Hetta upp oljan i en stor kastrull och fräs lök och paprika på medelvärme.
  2. Tillsätt passerade tomater, kryddor, vatten och balsamvinäger. Sätt på locket och koka upp. Låt sedan koka på svag värme i cirka 10 minuter.
  3. Lägg i Quorn Färs och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Skär paprikan i bitar och lägg den i grytan. Servera gärna med turkisk yoghurt och färskt bröd.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(37)

5 out of 5 stars

Mike

5 out of 5 stars

Fantastic

Read more recipe reviews

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.