Vegetarisk Färssås

Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.

Portioner 4

10 min

Enkelt

371 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 paket Quorn Färs (300 g)
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 gul lök
  • 2 morötter
  • 400 g krossade tomater, basilikakryddade
  • 2 dl rött vin
  • 1 msk grönsaksfond
  • 2 msk honung
  • Salt
  • Peppar
  • Olja till stekning
Till servering
  • 250 g okokt spagetti
  • Vegetarisk Parmesan
  • Färska örter

Tillagning

  1. Koka pastan enligt anvisning.
  2. Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
  3. Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (37)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.