Vegetarisk Färssås

Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.
Portioner 4
10 min
Enkelt
371 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Färs (300 g)
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 gul lök
- 2 morötter
- 400 g krossade tomater, basilikakryddade
- 2 dl rött vin
- 1 msk grönsaksfond
- 2 msk honung
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
- 250 g okokt spagetti
- Vegetarisk Parmesan
- Färska örter
Tillagning
- Koka pastan enligt anvisning.
- Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
- Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.