Vegetarisk Färssås
Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.
Portioner 4
10 mins
Enkelt
371 kcal
(Per portion)
Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 1 paket Quorn Färs (300 g)
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 gul lök
- 2 morötter
- 400 g krossade tomater, basilikakryddade
- 2 dl rött vin
- 1 msk grönsaksfond
- 2 msk honung
- Salt
- Peppar
- Olja till stekning
Till servering
- 250 g okokt spagetti
- Vegetarisk Parmesan
- Färska örter
Tillagning
- Koka pastan enligt anvisning.
- Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
- Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(37)
3 out of 5 stars