
Vegetarisk Färssås

Njut av en härlig ovo-vegetarisk spaghetti bolognese gjord på Quorn Färs ikväll. Smaksätt med lite vegetarisk parmesanost för ett extra smaklyft.
Portioner 4
10 mins
Enkelt
371 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Mince
Glutenfri
Hög proteinhalt
Ingen soja
Inga artificiella ingredienser
Cook mode (Keep screen awake)
Ingredienser
-
1 paket Quorn Mince (300 g)
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 gul lök
-
2 morötter
-
400 g krossade tomater, basilikakryddade
-
2 dl rött vin
-
1 msk grönsaksfond
-
2 msk honung
-
Salt
-
Peppar
-
Olja till stekning
-
Till servering
-
250 g okokt spagetti
-
Vegetarisk Parmesan
-
Färska örter
Tillagning
- Koka pastan enligt anvisning.
- Skala lök, vitlök och morötter och riv dem fint.
- Värm olja i stekpanna. Stek färsen, morötter, lök och vitlök på medelvärme tills det fått färg. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl. Låt småputtra cirka 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med nykokt pasta, parmesan och färska örter.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
(37)
3 out of 5 stars