
Svinnsmarta och snabba tacowraps
En vegetarisk wrap som är en riktig vardagsräddare - en enkel ovo-vegetarisk rätt som du slänger ihop på en kvart. Komplettera med det du redan har hemma och ta vara på dina rester så blir det ännu snällare mot planeten.
Portioner 4
15 mins
Enkelt
450 kcal
(Per portion)

Gjorda med Quorn Färs
Glutenfri
Rik På Protein
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn Färs
- 1 msk paprikapulver
- 2 msk spiskummin
- 1 msk kanel
- 1 msk rapsolja
- Salt
- Svartpeppar
- Rödkålsblandning:
- ¼ rödkålshuvud
- 2 msk äppelcidervinäger
- 2 msk ljus japansk soja
- Chilimayo:
- 2 dl vegetarisk majonnäs
- 2-3 msk chilisås
- Tillbehör:
- Vetetortillas
- Era favoritgrönsaker
- Rester och röror från gårdagen
Tillagning
- Rödkålsblandning: Strimla rödkålen och lägg i bunke. Blanda ihop med äppelcidervinäger, soja och en nypa salt.
- Stek färsen försiktigt i rapsolja på medelhög värme tillsammans med paprikapulver, spiskummin och kanel. Smaka av med salt och peppar.
- Chilimayo: Blanda ihop majonnäs och chilisås. Det går utmärkt att använda en starkare sås också.
- Servera färsen med tortillabröd, rödkålsblandning, chilimayo och era favoritgrönsaker. Ställ gärna fram röror eller andra rester du har i kylen och som passar i en wrap.