Quorns lakto-ovo-vegetariska julbullar

Gör din vegetariska middag oförglömlig med vårt goda recept på Quorn julbullar.

60 min

En utmaning

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 2 msk olja
  • 1 lök, finhackad
  • 1 tärning grönsaksbuljong
  • 150 gram brödsmulor, fullkornsbröd
  • 1-2 krm vitpeppar
  • 1-2 krm kryddpeppar
  • 1 medelstor kokad potatis, mosad
  • 1 dl mellangrädde
  • 3 ägg, sammanvispade
  • salt

Tillagning

  1. Värm 1 msk olja i panna. Stek lök i 2–3 minuter. Tillsätt färs och stek 2-3 minuter. Smula ned buljongtärningen och låt svalna.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Rulla ca 24 bullar och låt svalna i 20–30 minuter.
  3. Värm resten av oljan i en panna och bryn bullarna på låg värme i 8–10 minuter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

4 out of 5 stars (58)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.