Quorn chili i tortillaskålar 3 out of 5, 1 based on 9 ratings

Recept

Quorn chili i tortillaskålar

9

Betygsätt detta recept

En snabblagad vegetarisk chili sin carne som blir en härlig upplevelse för familj och vänner. Servera tillbehören i skålar så att alla kan välja sina egna tillbehör och göra måltiden till en fest. Krydda efter smak.

334 Kcal Per portion
Portioner 4-6
30 min
0,61 CO2e/portion

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 msk olivolja
  • 1 lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 1/2–1 tsk chilipulver
  • 1/2–1 tsk malen spiskummin
  • 1/2–1 tsk kanel
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 400 g krossade tomater
  • 400 g kidneybönor
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk ketchup
  • 2 msk torkad oregano
  • 2 msk hackad koriander, plus lite extra till garnering
  • 6 msk grekisk yoghurt
  • 2 vårlökar
  • 1/2 gurka
  • 4–6 stora tortillawraps
  • 1/4 isbergssallad
  • 8 körsbärstomater, delade i fyra delar
  • 100 g cheddarost, riven

Gjorda med Quorn Färs

Visa produkt