Quesadillas med Quorn

Den perfekta vegetariska rätten till plockmiddagen! Quesadillas med ovo-vegetarisk Quorn Färs fylld med godsaker - passar både till vardag och fest. TIPS! Passa på att använda överbliven kokt potatis om du har i kylen – både snabbare att laga och du minimerar matsvinnet.

Portioner 4

20 min

Enkelt

0,4kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 8 små vetetortillas
  • 4 kokta potatisar
  • 2 dl riven ost
  • 1 knippe salladslök
  • Rapsolja till stekning
  • 1 msk chiliflakes
  • Salt och peppar

Tillagning

  1. Stek Quorn Färs på hög värme i rapsolja och blanda ner chiliflakes. Salta och peppra.
  2. Hacka salladslöken och tärna potatisen.
  3. Blanda ner Quorn Färs med salladslök, potatis och ost.
  4. Fyll bröden med röran och vik på hälften – som ett hårt tacoskal.
  5. Stek dina quesadillas i torr panna tills osten smälter. Skiva dem i önskad storlek och servera.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

4 out of 5 stars (2)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.