Foodjunkies heta rödkålsrullar med Quorn Färs

Ännu ett fantastiskt recept från Foodjunkie. Dessa ovo-vegetariska rullar passar superbra som plockmat eller varför inte som en riktigt fräsch middag? Rödkål i ugn blir både saftigt och krispigt och den heta färsblandningen är magiskt god. http://foodjunkie.metromode.se

Portioner 4

35 min

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 3 stora msk kokt ris
  • 6 msk kokta belugalinser
  • 1 rödkålshuvud
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 tsk paprikakrydda
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk honung
  • Färsk chili efter smak
  • Färsk persilja
  • Margarin
  • Salt
  • Olivolja
  • Flingsalt

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka ris och belugalinser enligt anvisning på förpackningen.
  2. Smält margarin i panna. Hacka gul lök och vitlöksklyftor och fräs tillsammans med Quorn Färs. Häll i paprikakrydda, balsamvinäger, honung och smaka av med finhackad chili och salt.
  3. Bryt av blad från rödkålshuvudet. Blanda ihop färsblandningen med ris och belugalinser och fördela i rödkålsbladen. Toppa med färsk persilja, rulla ihop och lägg på en plåt. Ringla över lite olivolja och strö över flingsalt. Ställ in i ugn i cirka 15 minuter tills de fått fin färg och har mjuknat.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (27)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.