Skip to main content

VI TYCKER PLANETEN ÄR VÄRD ATT KÄMPA FÖR - TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Vi tänker såhär: Om alla gör en liten förändring gör alla små förändringar tillsammans en jättestor skillnad. Varje måltid, varje portion och tugga gör skillnad. Starta ugnen och duka bordet och gör något bra för planeten – en tugga i taget. Quorn. Helping the planet one bite at a time.

Quorn. Helping the planet, one bite at a time.

Vi jobbar på att klimatberäkna den här produkten…*

Vi lägger till beräkningar av koldioxidavtryck på alla våra produkter, så att du kan se koldioxidavtrycket för gård till butik.

Läs mer
VI
RÄKNAR PÅ DET

VÅRA PRODUKTER

Utforska vårt utbud av vegetariska produkter och förändra dina matvanor redan idag.

Se alla produkter

Recept och inspiration

Trolla i köket med våra härliga recept som är supergoda för både dig och planeten. Visa alla recept

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.