Helping the planet one bite at a time

VI TYCKER PLANETEN ÄR VÄRD ATT KÄMPA FÖR - TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Vi tänker såhär: Om alla gör en liten förändring gör alla små förändringar tillsammans en jättestor skillnad. Varje måltid, varje portion och tugga gör skillnad. Starta ugnen och duka bordet och gör något bra för planeten – en tugga i taget. Quorn. Helping the planet one bite at a time.

Quorn. Helping the planet, one bite at a time.

SETT PÅ TV

Vi hjälper planeten – en tugga i taget. Kolla in vårt budskap i vår nya reklamfilm.

Alla kan hjälpa planeten – en tugga i taget – genom att gå över till Quorn®. Hur då? Jo, Quorn Bitar, Filéer och Färs har blivit Reducing CO2-certifierade av Carbon Trust för produkternas hela livscykel. Det visar att vårt proaktiva hållbarhetsarbete fortsätter att reducera produkternas klimatavtryck. Klimatavtrycket för Quorn Färs är idag 90 procent lägre än för nötfärs (från gård till fabriksgrind) och för Quorn Bitar och Filéer är klimatavtrycket 50 procent lägre (från gård till fabriksgrind) än vanlig kyckling. En enkelt byte hjälper dig att minska ditt klimatavtryck - prova själv!

För att läsa utdraget från RISE Klimatdatabas om jämförelser klicka här.

LIVE COOKALONGS FÖR PLANETEN

Sänk ditt klimatavtryck genom små förändringar i vardagen - som vad du lagar till middag. Det är gott, enkelt och tillsammans kan vi göra stor skillnad! Vi har teamat upp med fantastiska Zeina Mourtada som kör tre LIVE-cookalongs med gäster som också vill äta mer vegetariskt för planeten.

Läs mer

Vi klimatberäknar våra produkter*

Vi vill göra det enkelt för konsumenter att ta ett steg för minskat klimatavtryck. Därför beräknar vi hur stort klimatavtrycket är för våra produkter.

Läs mer

*Indikerade värden utgörs av klimatavtryck från gård till butik.

1,5
kg CO2e (Per kg)

Recept och inspiration

Trolla i köket med våra härliga recept som är supergoda för både dig och planeten.

Visa alla recept

Senaste nyheterna

Alla nyheter