Helping the planet one bite at a time

VI TYCKER PLANETEN ÄR VÄRD ATT KÄMPA FÖR - TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Vi tänker såhär: Om alla gör en liten förändring gör alla små förändringar tillsammans en jättestor skillnad. Varje måltid, varje portion och tugga gör skillnad. Starta ugnen och duka bordet och gör något bra för planeten – en tugga i taget. Quorn. Helping the planet one bite at a time.

Quorn. Helping the planet, one bite at a time.

SETT PÅ TV

Vi hjälper planeten – en tugga i taget. Kolla in vårt budskap i vår nya reklamfilm.

Alla kan hjälpa planeten – en tugga i taget – genom att gå över till Quorn®. Hur då? Jo, Quorn Bitar, Filéer och Färs har blivit Reducing CO2-certifierade av Carbon Trust för produkternas hela livscykel. Quorn Mince gård-till-fabrik gate-koldioxidavtryck, är 97% lägre än typiskt nötköttfärs. Quorn Pieces & Filets koldioxidavtryck från gård till fabrik, är 70% lägre än vanlig kyckling. En enkelt byte kan hjälpa till att sänka ditt koldioxidavtryck, prova idag.

För hela jämförelsesrapporten klicka här.

LIVE COOKALONGS FÖR PLANETEN

Sänk ditt klimatavtryck genom små förändringar i vardagen - som vad du lagar till middag. Det är gott, enkelt och tillsammans kan vi göra stor skillnad! Vi har teamat upp med fantastiska Zeina Mourtada som kör tre LIVE-cookalongs med gäster som också vill äta mer vegetariskt för planeten.

Läs mer

Vi klimatberäknar våra produkter*

Vi vill göra det enkelt för konsumenter att ta ett steg för minskat klimatavtryck. Därför beräknar vi hur stort klimatavtrycket är för våra produkter.

Läs mer

*Indikerade värden utgörs av klimatavtryck från jord till bord.

0,14
kg CO2e portion

Recept och inspiration

Trolla i köket med våra härliga recept som är supergoda för både dig och planeten.

Visa alla recept

Senaste nyheterna

Alla nyheter