Recept

Ovo-vegetariska vårrullar

Ett fräscht och smakrikt mellanmål, eller som en del av en måltid. Välj själv hur du vill äta de här hälsosamma lakto-ovo vegetariska vårrullarna med Quorn Färs. Färgstarka, knapriga och lättlagade!

Portioner 12 stora eller 25 små

35 min

Enkelt

0,2kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • 1 dl majonnäs
  • ½ msk japansk soja
  • 2 morötter
  • 2 gula paprikor
  • 2-3 vårlökar
  • 1 kruka koriander
  • 12 ark rispapper
  • Salt
  • Peppar
  • Dip:
  • 1 röd chili
  • 1 msk sesamolja
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk risvinäger
  • 2 msk rostade sesamfrön

Tillagning

  1. Lägg rispapper i blöt så de blir mjuka.
  2. Stek färs snabbt. Rör ihop soja och majonnäs. Häll i färsen, salt och peppar och blanda.
  3. Finstrimla morot, salladslök och paprika. Hacka koriandern.
  4. Lägg grönsaker och färs på rispapper och rulla ihop.
  5. Dip: Blanda ihop alla ingredienser till dippen och låt stå till servering.
  6. För varma vårrullar, stek rullarna i sesamolja på medelvärme tills de fått fin färg.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (31)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme