Loading
Recept

Fusklasagne med Quorn Färs

Lasagne, supergott men en evighet i köket! Om du längtar efter lasagne men inte har tiden så är det här en perfekt lösning - en lakto-ovo-vegetarisk ”fusklasagne”. Piffa till med fräscha grönsaker och en god dressing för en total upplevelse.

Portioner 4

40 min

Enkelt

785 kcal
(Per portion)

46,7 g fett

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300g Quorn Färs
  • 400g kokt pasta
  • 400g färdig tomatsås
  • 1 burk smaksatt crème fraîche, tomat & basilika
  • 2 dl färdig ostsås
  • 4 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Parmesan
  • Olivolja
  • Färska örter

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnsform och häll lite ostsås i botten. Varva sedan pasta, tomatsås, färs och crème fraîche. Avsluta med riven ost, salt och peppar.
  3. Gratinera i ugn cirka 30 minuter. Ta ut och toppa med färska örter, olivolja och riven parmesan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme