Recept

Pitabröd fyllda med Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto och coleslaw

Varma lakto-ovo-vegetariska pitabröd med en riktigt god schnitzel och coleslaw som pricken över i.

Portioner 4

40 min

Enkelt

216 kcal
(Per portion)

10,2 g fett

Gjorda med Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto

Rik på protein
Fiberkälla
Ingen soja

Ingredienser

  • 2 paket Quorn Schnitzel med Mozzarella & Pesto (480 g)
  • 4 pitabröd
  • Coleslaw
  • 3 dl finstrimlad vitkål
  • 1 finstrimlad morot
  • 3 msk crème fraîche
  • 2 msk majonnäs
  • ½ tsk fransk senap
  • ½ tsk socker
  • Salt
  • Peppar
Topping
  • Groddar och färska örter

Tillagning

  1. Tillaga schnitzlarna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Coleslaw: Blanda ihop crème fraîche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda i vitkål och morötter och rör om ordentligt.
  3. Värm pitabröden ett par minuter i ugn. Fyll dem med schnitzel och coleslaw. Toppa med groddar och färska örter. Servera och njut!

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

3 out of 5 stars (27)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme