Vegetariska BBQ-style filéer med hel majs

Våra vegetariska BBQ filéer är enkla att tillaga och suger åt sig smaker riktigt bra. Att steka dem med glaze och servera med en fräsch sallad och majs är därför en riktigt lyxig vegetarisk grill middag som du slänger ihop på nolltid. Den grillade citronen adderar med en extra nyans bland alla andra goda smaker.

Portioner 4

20 min

Enkelt

Gjorda med Quorn Filéer

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 st Quorn Filéer
  • 80g grillglaze
  • 2 majskolvar (förkokta)
  • 1 röd chilipeppar
  • 1 kruka färsk koriander
  • 120g blandad sallad
  • 2 st citroner
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Pensla filéerna med glaze. Salta och peppra.
  2. Grilla filéerna på medelvärme cirka 5-10 minuter.
  3. Halvera citronen och grilla den med skurna sidan neråt.
  4. Dela majskolvarna och pensla med olivolja. Grilla dem på medelvärme cirka 5-10 minuter tills de fått fin färg. Salta och peppra.
  5. Finhacka chilin och koriandern och strö det över majsen.
  6. Servera filéerna med sallad, majskolv och citron.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.