Vegetariska BBQ-style filéer med hel majs
Våra vegetariska BBQ filéer är enkla att tillaga och suger åt sig smaker riktigt bra. Att steka dem med glaze och servera med en fräsch sallad och majs är därför en riktigt lyxig vegetarisk grill middag som du slänger ihop på nolltid. Den grillade citronen adderar med en extra nyans bland alla andra goda smaker.
Portioner 4
20 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Filéer
Rik På Protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 4 st Quorn Filéer
- 80g grillglaze
- 2 majskolvar (förkokta)
- 1 röd chilipeppar
- 1 kruka färsk koriander
- 120g blandad sallad
- 2 st citroner
- Olivolja
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Pensla filéerna med glaze. Salta och peppra.
- Grilla filéerna på medelvärme cirka 5-10 minuter.
- Halvera citronen och grilla den med skurna sidan neråt.
- Dela majskolvarna och pensla med olivolja. Grilla dem på medelvärme cirka 5-10 minuter tills de fått fin färg. Salta och peppra.
- Finhacka chilin och koriandern och strö det över majsen.
- Servera filéerna med sallad, majskolv och citron.