Recept

Färska vårrullar med Quorn

Fräsch och grön rätt fylld med ovo-vegetarisk Quorn Färs. Denna asieninspirerade rätt är matig och krispig. TIPS! Fyllningen kan varieras efter säsong och vad du har hemma.

Portioner 4

20 min

Lite krävande

233 kcal
(Per portion)

4,3 g fett

Gjorda med Quorn Färs

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn Färs
  • Rapsolja till stekning
  • 3 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 paket rispapper
  • ½ gurka
  • ¼ rödkålshuvud
  • 1 morot
  • 1 paket böngroddar
  • Salt
  • Till servering:
  • 1 lime

Tillagning

  1. Riv vitlöken fint. Hacka salladslöken.
  2. Stek Quorn Färs i rapsolja tills den får fin färg och ha sedan i vitlök och salt.
  3. Blanda ner salladslöken och låt färsen svalna.
  4. Skala moroten. Strimla morot, gurka och rödkål.
  5. Blötlägg rispappersarken ett i taget cirka 1 minut och lägg på en skärbräda.
  6. Lägg på en rågad matsked färs och sedan grönsaker.
  7. Rulla ihop till hårda rullar och ställ kallt.
  8. Servera med klyftad lime.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme