Skip to main content

Fyra nya storpack för frysen

Favoriterna Quorn Burgare, Nuggets och Pytt samt nyheten Crispy ChiQin Burger dyker upp i storpack under hösten 2023. Det är prisvärda och snabblagade produkter som är riktigt goda och går hem hos hela familjen!

Ibland händer allt på en gång och vardagslogistiken är en utmaning. Då är de här nya större förpackningarna perfekta! Att ha frysen laddad med snabblagad och god mat som är lätt att svänga ihop mellan aktiviteter är en riktig vardagsräddare.

De här produkterna behöver inte tinas utan du tillagar så mycket du behöver direkt från frysen - vilket både gör att det går snabbt och att du har kvar det du inte använder orört i frysen.

Quorn Pytt kommer i en 990 gramsförpackning. Den steks i panna på spisen direkt från frysen och det tar cirka åtta minuter och sen är maten klar! Den klassiska serveringen med rödbeta, gurka och kanske ett stekt ägg är populär – men bland barnen är det kanske lika populärt med ketchup på? Oavsett, en riktigt snabb och god måltid!

Pieces recipes - web

Vegetariska Quorn Nuggets kommer i en förpackning med 30 nuggets. Det är bäst och enklast att tillaga dem i ugn direkt från frysen, det tar cirka 15 minuter. Servera med pommes frites, en god dippsås och ketchup. Eller som i många barnfamiljer - med pasta, ketchup och morotsstavar. Quorn Nuggets har låg halt av mättat fett och är både en protein- och fiberkälla.

nugget recipe - web

Nya Quorn Crispy ChiQin Burger kommer i en storpack med 7-8 burgare i varje. Som namnet antyder är det en riktigt krispig burgare med lagom sting i smaken utan att vara stark. Den förväntas bli en riktig favorit hos både barn och vuxna! Den tillagas i ugnen direkt från frysen, det tar cirka 15 minuter.

crispy chicken burger recipe - web

Vegetarisk Quorn Burgare kommer i en åttapack för frysen. Det här är den klassiska burgaren från Quorn som fungerar lika bra att grilla som att steka. På cirka 12 minuter är burgaren klar, du tillagar även denna direkt från frysen och sedan bara att ladda med dina favorittillbehör – eller det du råkar ha hemma!

cheeseburger recipe - web

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.