Skip to main content

Vegetariska tacofiléer

Njut av våra ovo-vegetariska Quorn Filéer med en smakrik tacokryddmix. Servera en hemlagad guacamole till och du får en färgglad måltid för hela familjen.

Portioner 4

35 mins

Enkelt

273 kcal
(Per 100g)

Quorn Ovo-Vegetariska Filéer

Gjorda med Quorn Filéer

Rik På Protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 312g Quorn Filéer
  • ½ påse tacokryddmix (cirka 15 g)
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar
  • 600 g okokt potatis

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär potatisen i klyftor och lägg i ugnsfast form. Häll på olja, salt och peppar. Kör potatisen i ugn cirka 20 minuter, ta sedan ut dem och sänk värmen till 175 grader.
  3. Pensla Quorn Filéerna med lite olja och strö över tacokrydda. Lägg filéerna i formen med potatis och kör i ugnen cirka 15 minuter eller tills de fått fin färg.
  4. Servera med guacamole och andra tacotillbehör.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(32)

3 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.