Quornfiléer med krispig örtpanering 3.1666666666667 out of 5, 1 based on 18 ratings

Recept

Quornfiléer med krispig örtpanering

18

Betygsätt detta recept

Ett enkelt recept som med sin krispiga topping av färska örter, parmesan och strimlat citronskal gör Quornfiléerna till en smakrik maträtt. Servera med olika grönsaker eller grönsallad så får du en riktigt god och näringsriktig måltid.

230 Kcal Per portion
Portioner 2
12 min
0,1 CO2e/portion

Ingredienser

  • 4 Quornfiléer, kylda (om de är frusna, låt dem tina under natten i kylskåp eller i mikrovågsugn)
  • 3 skivor ciabattabröd (50 g)
  • 1/4 av en liten lök
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 8 g blandade färska örter, som persilja, basilika och rosmarin
  • 8 g riven parmesanost (vegetarisk)
  • Strimlat skal av 1/4 citron
  • Svartpeppar efter smak
  • 1 vispat ägg

Gjorda med Quorn Filéer

Visa produkt