Quorn Pytt med stekt ägg, rödbeta och pressgurka

Med Quorn Pytt lagar du en supergod middag på nolltid! Ta den vegetariska pytten direkt från frysen och ner i stekpannan.
Servera till klassiska tillbehör som inlagda rödbetor, pressgurka och kanske ett stekt ägg. Så gott, snabbt och enkelt i vardagen!
Portioner 4
15 min
Enkelt

Gjorda med Quorn Pytt
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- Quorn Pytt (Family Pack 990 g)
- Olja
- 4 st ägg
- Inlagd rödbeta
- Smaka av med salt och peppar
- 1 färsk gurka
- 3 krm salt
- 2 msk ättiksprit (12%)
- 1 dl vatten
- 2 msk socker
- ½ krm vitpeppar
- 2 msk hackad persilja
Tillagning
- Tillaga Quorn Pytt enligt anvisning på förpackningen.
- Under tiden pytten tillagas stek ägg.
- Servera med rödbeta och pressgurka.
- Pressgurka: Skiva gurka tunt och lägg i en vid skål. Häll salt på gurkan och lägg ett fat och en tyngd över i ca 30 minuter, häll sedan av spadet. Blanda ättiksprit, vatten, socker, vitpeppar och hackad persilja i en separat skål och rör tills sockret löst sig. Lägg över gurkan i en burk med lock och häll över lagen. Låt stå någon timme före servering.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.