Grillade veganska filéer med coleslaw

Grill vegan fillets from Quorn. Simple, luxurious and tasty. Served with creamy coleslaw and grilled vegetables. More quick barbecue recipes with us.

Portioner 4

50 min

Enkelt

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Gourmetfiléer

Ingen soja
Fiberrik
Lågt innehåll av mättat fett
Rik på protein

Ingredienser

  • 4 st Quorn Vegan Gourmetfiléer
  • 12 körsbärstomater
  • 4 paprikor i olika färger
  • 1 st rödlök
  • 160g coleslaw
  • ärtskott
  • färsk timjan
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 8 st grillspett
  • Marinad:
  • 2 msk olivolja
  • ½ citron
  • 2 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tillagning

  1. Lägg spetten i blöt i cirka 10 minuter (om det är träspett).
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg gourmetfiléerna i en plastpåse, häll i marinaden och låt marinera cirka 30 minuter.
  3. Skär paprikorna och rödlöken i grova bitar.
  4. Trä upp tomater, paprika och rödlök på spett, pensla med olivolja, salta och peppra.
  5. Ta ur gourmetfiléerna ur påsen med marinad och låt dem rinna av något.
  6. Grilla filéerna och grönsaksspetten tills de fått fin färg.
  7. Servera filéerna med coleslaw, ärtskott och färsk timjan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.