Skip to main content

Kryddig gryta i Southwest-stil med Quorn Bitar

Sväng ihop en mättande, ovo-vegetarisk gryta med smaker inspirerade av sydvästra USA. Sötpotatis, ris, salsa, kidneybönor och buljong får sjuda tillsammans med Quorn Bitar och het cayennepeppar. En given rätt att bjuda både vänner och familj på.

Portioner 4

50 min

Enkelt

435 kcal
(Per portion)

Quorn Ovo-Vegetariska Bitar

Gjorda med Quorn Pieces

Glutenfri

Ingen soja

Hög proteinhalt

Inga artificiella ingredienser

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 300 g Quorn Pieces
  • 180 g okokt långkornigt ris, sköljt i kallt vatten
  • 200 g salsa
  • 150 g sötpotatis, skalad och tärnad
  • 1 burk kidneybönor, sköljda och avrunna
  • 400 ml grönsaksbuljong
  • 1 nypa cayennepeppar
  • Salt och färskmald svartpeppar
  • 1 msk färsk koriander, hackad
  • 100 g ost, riven
  • 2 vårlökar, strimlade

Tillagning

  1. Häll ner ris, salsa, sötpotatis, kidneybönor och buljong i en stor gryta. Blanda väl och koka upp på medelhög värme.
  2. Koka under omrörning och sänk sedan värmen och låt sjuda med locket på i 15 minuter. Rör om då och då.
  3. Tillsätt Quorn Bitar och cayennepeppar och tillaga på svag värme i ytterligare 15 minuter.
  4. Ta bort grytan från spisen och tillsätt kryddor efter smak. Rör runt i grytan med en gaffel. Riset ska vara luftigt och sötpotatisen mjuk. Rör ner hackad koriander, strö över ost och sätt på locket så att osten smälter. Strö över strimlad vårlök när grytan är klar att serveras.

Southwest Hotpot with Quorn Pieces

Learn how to cook a hunger-busting Southwest Hotpot with Quorn Pieces. Watch Now

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

(34)

3 out of 5 stars

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.