Recept
Krämig 15-minuters pasta med Quorn Pepparstek
En uppdaterad, lakto-ovo-vegetarisk version av en klassisk Pasta Bolognese med vegogrädde för att få till en krämig sås. Färsen byts ut mot smakrika och saftiga Quorn Pepparstek. En supergod middag på bara en kvart.
Portioner 2
15 min
Enkelt
0,83kg
CO2e/portion
Gjorda med Quorn Pepparstek
Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja
Ingredienser
- 195g Quorn Pepparstek
- 600-800g kokt spagetti
- 4 dl färdig tomatsås
- 1 dl vegetarisk matgrädde
- 1 ask körsbärstomater, delade
- 1 kruka färsk basilika
- Olivolja
- Salt
- Peppar
Tillagning
- Tillaga Pepparsteken enligt anvisning på förpackningen.
- Koka upp tomatsåsen. Häll i matgrädden och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ett par minuter. Lägg i körsbärstomaterna och låt sjuda lite till.
- Häll över pastasåsen på spagettin och blanda ordentligt. Strimla pepparsteken.
- Lägg upp pasta och Quorn Pepparstek på en tallrik. Toppa med lite olivolja och färsk basilika.