Loading
Recept

Krämig 15-minuters pasta med Quorn Pepparstek

En uppdaterad, lakto-ovo-vegetarisk version av en klassisk Pasta Bolognese med vegogrädde för att få till en krämig sås. Färsen byts ut mot smakrika och saftiga Quorn Pepparstek. En supergod middag på bara en kvart.

Portioner 2

15 min

Enkelt

0,83kg
CO2e/portion

Gjorda med Quorn Pepparstek

Glutenfri
Rik på protein
Ingen soja

Ingredienser

  • 195g Quorn Pepparstek
  • 600-800g kokt spagetti
  • 4 dl färdig tomatsås
  • 1 dl vegetarisk matgrädde
  • 1 ask körsbärstomater, delade
  • 1 kruka färsk basilika
  • Olivolja
  • Salt
  • Peppar

Tillagning

  1. Tillaga Pepparsteken enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka upp tomatsåsen. Häll i matgrädden och smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ett par minuter. Lägg i körsbärstomaterna och låt sjuda lite till.
  3. Häll över pastasåsen på spagettin och blanda ordentligt. Strimla pepparsteken.
  4. Lägg upp pasta och Quorn Pepparstek på en tallrik. Toppa med lite olivolja och färsk basilika.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

0 out of 5 stars (0)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme