Skip to main content

GRILLANDE QUORN FILÈER MED COLESLAW

Grilla vegetariska filéer från Quorn. Enkelt, gott och smakrikt. Serveras med krämig coleslaw och grillade grönsaker.

Quornfiléer – proteinrika, ovo-vegetariska filéer, glutenfria och lätta att tillaga i ugn, panna eller gryta.

Gjorda med Quorn Filéer

Hög proteinhalt

Glutenfri

Ingen soja

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 4 st Quorn Fileér
  • 12 körsbärstomater
  • 4 paprikor i olika färger
  • 1 st rödlök
  • 160g coleslaw
  • ärtskott
  • färsk timjan
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 8 st grillspett
  • Marinad:
  • 2 msk olivolja
  • ½ citron
  • 2 msk soja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad

Tillagning

  1. Lägg spetten i blöt i cirka 10 minuter (om det är träspett).
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg filéerna i en plastpåse, häll i marinaden och låt marinera cirka 30 minuter.
  3. Skär paprikorna och rödlöken i grova bitar.
  4. Trä upp tomater, paprika och rödlök på spett, pensla med olivolja, salta och peppra.
  5. Ta ur filéerna ur påsen med marinad och låt dem rinna av något.
  6. Grilla filéerna och grönsaksspetten tills de fått fin färg.
  7. Servera filéerna med coleslaw, ärtskott och färsk timjan.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.