Frasig vegansk wok med burgartwist
En härlig vegansk wok fylld med krispiga grönsaker och toppad med Crispy ChiQin Burgers från Quorn. Superenkel att tillaga. Och en god wok som görs på nolltid tackar man väl ändå inte nej till?
Portioner 2
20 mins
Enkelt
Gjorda med Quorn Crispy ChiQin Burgers
Ingen soja
Ingredienser
- 190g Quorn Crispy ChiQin Burgers
- 600g kokta risnudlar
- 50g sockerärtor
- 1 grön paprika
- 30g grönkål
- 1 grön chili
- Sesamolja, att steka i
- Salt
- Svarta sesamfrön
Till servering: Sweet chilisås
Tillagning
- Tillaga de Quorn Crispy ChiQin Burgers enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla paprikan. Finhacka chilin. Hetta upp en panna med lite olja. Lägg i sockerärtor, paprika och grönkål. Tillsätt chili efter smak och stek allt i ett par minuter. Strö på en nypa salt.
- Lägg upp risnudlar på en tallrik. Tillsätt den gröna wokblandningen. Toppa med strimlad burgare och sesamfrön. Häll på sweet chilisås efter smak.