Frasig vegansk wok med burgartwist

En härlig vegansk wok fylld med krispiga grönsaker och toppad med Crunchy Fillet Burger från Quorn. Superenkel att tillaga. Och en god wok som görs på nolltid tackar man väl ändå inte nej till?
Portioner 2
20 min
Enkelt
0,7kg
CO2e/portion
Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein
Ingredienser
- 190g Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
- 600g kokta risnudlar
- 50g sockerärtor
- 1 grön paprika
- 30g grönkål
- 1 grön chili
- Sesamolja, att steka i
- Salt
- Svarta sesamfrön
Tillagning
- Tillaga de Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla paprikan. Finhacka chilin. Hetta upp en panna med lite olja. Lägg i sockerärtor, paprika och grönkål. Tillsätt chili efter smak och stek allt i ett par minuter. Strö på en nypa salt.
- Lägg upp risnudlar på en tallrik. Tillsätt den gröna wokblandningen. Toppa med strimlad burgare och sesamfrön. Häll på sweet chilisås efter smak.
Recept och inspiration
Visa alla receptLämna ett omdöme eller en recension
Ge ett betyg och ett omdöme
Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.