Frasig vegansk wok med burgartwist

En härlig vegansk wok fylld med krispiga grönsaker och toppad med Crunchy Fillet Burger från Quorn. Superenkel att tillaga. Och en god wok som görs på nolltid tackar man väl ändå inte nej till?

Portioner 2

20 min

Enkelt

0,7kg
CO2e/portion

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

Ingen soja
Fiberrik
Rik på protein

Ingredienser

  • 190g Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger
  • 600g kokta risnudlar
  • 50g sockerärtor
  • 1 grön paprika
  • 30g grönkål
  • 1 grön chili
  • Sesamolja, att steka i
  • Salt
  • Svarta sesamfrön
Till servering: Sweet chilisås

Tillagning

  1. Tillaga de Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på förpackningen.
  2. Strimla paprikan. Finhacka chilin. Hetta upp en panna med lite olja. Lägg i sockerärtor, paprika och grönkål. Tillsätt chili efter smak och stek allt i ett par minuter. Strö på en nypa salt.
  3. Lägg upp risnudlar på en tallrik. Tillsätt den gröna wokblandningen. Toppa med strimlad burgare och sesamfrön. Häll på sweet chilisås efter smak.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.