Loading
Recept

Härliga tacos med Quorn Vegan Panerade Pinnar

Ett kul och färgstarkt recept som gör vardagen till en fest. Mangosalsans sötma gifter sig väl med vår knapriga coleslaw och bjuder på en riktig smakupplevelse.

Portioner 4

50 min

Lite krävande

350 kcal
(Per portion)

Veganskt

Gjorda med Quorn Vegan Panerade Pinnar

Fiberkälla
Låg halt av mättat fett
Ingen soja

Ingredienser

Coleslaw:
  • 50 g rödkål, strimlad
  • 50 g vitkål, strimlad
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk Sriracha chilisås
Mangosalsa:
  • 100 g mogen mango, tärnad
  • ½ avokado, tärnad
  • 1 vårlök, tunt skivad
  • 1 stor röd chili
  • Rivet skal från en lime
  • Juice från en lime
  • Vegansk koriander- och yoghurtdressing:
  • 150 g naturell vegansk yoghurt
  • 1 msk limejuice
  • 10 g koriander, finhackad
  • Salt och peppar efter smak
Till servering:

Tillagning

  1. Tillaga Quorn Vegan Panerade Pinnar enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Lägg alla ingredienserna till coleslawn i en skål och blanda. Lägg alla ingredienserna till mangosalsan i en skål och blanda.
  3. Blanda ingredienserna till koriander- och yoghurtdressingen i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Lägg tortillabröden en åt gången i en stekpanna och stek på varje sida i 5–10 sekunder. När de är varma, lägg dem på en skärbräda eller form och täck över med en kökshandduk medan du värmer resten. Servering: Lägg en matsked coleslaw på varje taco och toppa med en matsked salsa, 2 Quorn Vegan Panerade Pinnar, hackad koriander, hackad jalapeño, groddar och avsluta med lite koriander- och yoghurtdressing.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

4 out of 5 stars (17)

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Lämna ett omdöme