Vegansk Pizza med Pepperoni och Polkabeta
Hemgjord pizza är ju bland det godaste och enklaste man kan laga. Och så lätt att variera! Med en färdig pizzadeg och sås så är det bara att välja vilken fyllning som önskas. Här ger vegansk pepperoni i kombination med polkabeta och vårlök ett härligt sting & sötma.
Portioner 4
20 mins
Enkelt
544 kcal
(Per 100g)
24,6g fett
Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 100g Quorn Vegan Pepperoni
- 1 färdig pizzadeg
- 150 g färdig pizzasås
- 1 polkabeta, hyvlad
- 1 vårlök, delad på längden
- 250 g ost
- Färska örter
- Salt
- Peppar
- Olivolja
Tillagning
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Rulla ut pizzadegen. Lägg på tomatsås, pepperoni, polkabeta och vårlök.
- Toppa med ost, färska örter, salt, peppar samt olivolja.
- Grädda i ugn cirka 8–10 minuter.
Recept och inspiration
Visa alla receptRecept
Quorns Veganska Bruschetta med Pepperoni och Alternativ Fetaost
Portioner 4
20 mins
203 kcal
(Per 100g)