Skip to main content

Vegansk Pizza med Pepperoni och Polkabeta

Hemgjord pizza är ju bland det godaste och enklaste man kan laga. Och så lätt att variera! Med en färdig pizzadeg och sås så är det bara att välja vilken fyllning som önskas. Här ger vegansk pepperoni i kombination med polkabeta och vårlök ett härligt sting & sötma.

Portioner 4

20 mins

Enkelt

544 kcal
(Per 100g)

24,6g fett

Quorn vegetarisk pepperoni

Gjorda med Quorn Vegan Pepperoni

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 100g Quorn Vegan Pepperoni
  • 1 färdig pizzadeg
  • 150 g färdig pizzasås
  • 1 polkabeta, hyvlad
  • 1 vårlök, delad på längden
  • 250 g ost
  • Färska örter
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rulla ut pizzadegen. Lägg på tomatsås, pepperoni, polkabeta och vårlök.
  3. Toppa med ost, färska örter, salt, peppar samt olivolja.
  4. Grädda i ugn cirka 8–10 minuter.

Recept och inspiration

Visa alla recept

Lämna ett omdöme eller en recension

Ge ett betyg och ett omdöme

Ge ett stjärnbetyg eller ett omdöme om detta recept.

Ditt betyg

Genom att fortsätta samtycker du till våra Villkor och bestämmelser För information om vilka personuppgifter som vi samlar in och hur vi använder dem, se vår Sekretesspolicy.

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Helping the planet one bite at a time” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår med 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige, har fått sitt klimatavtryck verifierat av Carbon Trust för produktens hela livscykel. Detta betyder inte bara att vi känner till produktens klimatavtryck, utan också att vi har åtagit oss att även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läs här.