Skip to main content

Nu breddar vi vårt Chicken Style-sortiment med tre spännande veganska produkter

Med våra nyheter blir det ännu lättare att välja vego i vardagen.

Det är superkul att äntligen erbjuda veganska filéer i Sverige, det har varit väldigt efterfrågat. Och dessutom en riktigt spännande Crunchy Fillet Burger som är nåt alldeles extra, säger Michiel Van Der Graaf, European Senior Brand Manager på Quorn Foods.

De nya produkterna är alla veganska och liknar kyckling i smak och konsistens, men är i övrigt helt olika varandra när det gäller användningsområde.

Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

Fungerar perfekt som burgare men är mer som en filé med ett tunt och krispigt hölje än en färsburgare. Den är lätt och snabb att tillaga och kan med fördel serveras med enkla tillbehör i bröd eller som del i en måltid med sallad, ugnsrostad potatis och sås.

Testa vår Crunchy Fillet Burger i burgarbröd och med coleslaw, picklad rödlök och pommes frites som tillbehör. Receptet hittar du här.

Quorn Vegan Gourmetfiléer

Många har efterfrågat en vegansk filé från Quorn och nu är den äntligen här. Den är perfekt att använda i alla rätter som annars görs med kyckling och tillagas direkt från frysen. Bara hetta upp gourmetfiléerna ordentligt så är det klart.

Laga en riktigt lyxig middag som ser mycket mer avancerad ut än det är. Servera våra gourmetfiléer med en len potatispuré, en spännande ärtpuré med mynta och en mild örtpesto. Klicka här för recept.

[Quorn Vegan Nuggets]

Våra nya kylda veganska nuggets är enkla att laga och kul som protein i både klassisk servering med pommes frites och i rätter som bowls, sallader, wraps och plockmat av olika slag.

En enkel och god bowl är en perfekt bas för att servera våra veganska nuggets. Fräsch, krispig och mättande snabbmat när den är som bäst – bara lägg upp dina favorittillbehör i en skål och toppa med våra veganska nuggets.

Fler goda veganska recept hittar du här.

Här hittar du hela vårt veganska sortiment, både våra nyheter och älskade klassiker.

Senaste nyheterna

Alla nyheter

2024 Quorn. Alla rättigheter förbehållna. Quorn® och Quorn™- logotypen är varumärken som tillhör Marlow Foods Ltd. Allt innehåll ägs, är registrerat och/eller licensierat av Marlow Foods. Copyright 2024 Marlow Foods.

*”Ta ett steg i rätt riktning” relaterar till produkter som Quorn Färs, som ingår i 50 % av den sålda Quorn-volymen i Sverige som har fått ‘CO2 Measured’ av Carbon Trust för jord till bord. Det innebär att vi känner till produktens klimatavtryck och att vi har åtagit oss även fortsatt minska avtrycket ytterligare. För mer information om våra produkters klimatavtryck, läsa här. Quorns ”steg”-bild är ett varumärke som tillhör Quorn Foods Ltd.