När du besöker vår webbplats använder vi cookies som består av information som gör det möjligt för oss att behålla din anslutning till vår webbplats. Dessa cookies samlar inte in eller lagrar personlig information.

#låtsmakenövertyga Twitter Pinterest YouTube Facebook Instagram

Vegetarisk stroganoff

serves
Portioner 4
cooking time
10 - 15 minuter
serves
473 kalorier * Per portion

Lakto-ovo-vegetarisk variant på vardagsklassikern korvstroganoff.

Ingredienser

  • 300g Quorn Strimlor
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraîche
  • 200 g passerade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk dijonsenap
  • Olja till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 200 g okokt ris

Tillagning

1. Koka riset enligt anvisning.

2. Skala och hacka löken fint. Fräs strimlorna och löken i olja några minuter tills löken mjuknar. Tillsätt tomatpuré.

3. Häll i passerade tomater, crème fraîche och senap. Späd eventuellt ut med lite vatten. Låt sjuda 5-10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

4. Servera med kokt ris.

Skriv ut
recept som du kanske gillar